FTTH-teknik:
Produkter og udstyr til den hurtigste forbindelse

Hos EFB-Elektronik finder carrier, kommunale telekommunikationsudbydere og installatører højkvalitets-FTTH-teknologi til succesfuld implementering af fiberoptiske forbindelser på lokalt niveau. EFB-Elektronik tilbyder omfattende FTTH-udstyr og giver dig også specialistrådgivning og support gennem hele projektets forløb samt tjenester relateret til FTTx. Sammen gør vi dit FTTx-netværk til en succes!


FTTH-teknik af høj kvalitet til et pålideligt netværk

FTTx-programmet fra EFB-Elektronik tilbyder et koordineret udvalg af FTTH-komponenter: Porteføljen spænder fra fiberoptiske installationskabler over præ-konfektionerede komponenter, FTTH-fordelere samt bokse til muffer og installationstilbehør. Du finder alt, hvad du skal bruge til den professionelle tilslutning og installation af lokale Fiber-To-The-X-projekter hos os. Vores mange års erfaring som systemleverandør er i hver enkelt komponent. Med EFB-Elektronik har du en stærk partner, når det gælder FTTH-udstyr, som altid står til rådighed med kurser inden for fiberoptik, som konsulent inden for netværksteknik og fiberoptiske netværk.

Realisér FTTx-netværksforbindelse med tilslutningsbokse fra EFB-Elektronik


En vigtig komponent i ethvert FTTx-netværk er den rigtige tilslutningsboks. FTTH-tilslutningsboksen fra EFB-Elektronik er ideelt beskyttet mod vejrliget med  
beskyttelseklasse IP65. Med beskyttelsesklasse IP65 er der beskyttelse mod vandstråler og indtrængning af støv (støvtæt), så denne FTTH-boks er ideel til udendørs brug. Afhængigt af anvendelsesformålet fås tilslutningsboksen i forskellige størrelser og med forskelligt antal porte til forskellig bestykning af lyslederkoblere og FTTH-splittere. Der kan vælges bokse fra 144 til 2 porte.


Abbildung einer Anschlussbox - EFB Elektronik
  • Optimal brug til udendørs brug via beskyttelsesklasse IP65
  • Forskellige størrelser (144 - 2 porte) til en række forskellige formål
  • Integreret opspoling af overskydende fiber
  • Mulighed for adgangsbeskyttelse ved hjælp af nøgle eller specialskrue samt plombering
  • Integreret drejelig splejsekassette for mere fleksibilitet (crimp- og krympesplejsebeskyttelse)
  • Kasse til 144 til 8 porte giver et slot til PLC-splittere

Bestil FTTH-kabel og udstyr online

Tilslutningsdåserne og indbygningsfordelere med beskyttelsesklasse IP 20 er tilstrækkelige til indendørs brug. EFB-Elektronik har også en række produkter at vælge imellem til montering med DIN-skinner. Du kan nemt og bekvemt bestille lyslederkoblinger og FTTH-bokse online i den mængde, der passer dig. Udbudstekster og yderligere materiale kan findes i vores planlæggerafsnit for struktureret kabelføring. Specialingeniørerne hos EFB-Elektronik hjælper dig gerne med FTTH-planlægning.

Fiberoptiske jumpere, fiberoptiske pigtails og andet FTTH- tilbehør

For den optimale installation af dit FTTx-netværk tilbyder EFB-Elektronik hele udvalget af fiberoptisk tilbehør. Fra MDIC (Micro Drop-installationskabler) til fiberoptiske pigtails og samlebokse, vi har alle varer på lager.
EFB-Elektronik: FTTH-teknik, rådgivning og services til dine FTTx-projekter

EFB-Elektronik er en af de førende producenter af netværksteknologi. Vi tilbyder vores kunder fra installationssektoren, fag- og engroshandel samt industrien, højkvalitetsprodukter inden for hele området for data- og netværksteknologi. Vores omfattende serviceydelser omfatter også support gennem hele projektets forløb. Du kan også udvikle professionelle komplette systemer efter mål og individuelle systemløsninger til dine formål, sammen med det kompetente team af eksperter hos EFB-Elektronik. Vores fagingeniører finder altid en løsning til dig!

Bed om uforpligtende ekspertrådgivning nu

Hvordan kan vi kontakte dig?
Lütfen seç
Understøttede filer: Billeder eller dokumenter

Felter markeret med (*) er påkrævet.

Hvordan kan vi kontakte dig?
Understøttede filer: Billeder eller dokumenter

Felter markeret med (*) er påkrævet.