NETVÆRKS LØSNINGER
på højeste niveau


EFB Elektronik GmbH er grundlagt i 1988 i Bielefeld. Firmaet har ca. 330 ansatte, stort lager i Tyskland samt ni salgsafdelinger og produktionsfaciliteter i flere lande. EFB Elektronik GmbH er hovedsaligt leverandør af IT netværksprodukter og løsninger og tilbyder et stort program inden for dette område. Foruden et stort og attraktivt produktprogram er EFB Elektroniks styrke stor lagerkapacitet og hurtig levering. EFB Elektroniks omsætning ligger på ca. DKK 450 mio.

EFB NORDIC


Senest er der startet datterselskaber i Tyrkiet, Østrig og nu Danmark, som skal være centrum for aktiviteterne i Norden.
I 2013 oprettes EFB Elektronik Nordic A/S. Det nye selskab bygger på S-COM og VMC's mangeårige erfaring på det Nordiske markedet, nu tilført økonomisk og produkt mæssige større muligheder.
EFB Elektronik GmbH er ejet at den hollandske koncern TKH Group, hvis hovedforretning ligger inden for samme område.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til: Direktør Kim H. Sørensen.

Virksomhedens mission

„Det er vores intention at gøre alt for at skabe større succes for vores kunder.“ Robin Ohle, adm.direktor hos EFB-Elektronik GmbH.

Hos EFB-Elektronik handler vi på baggrund af højeste kvalitetskrav, relateret til produkter og processer. Det inkluderer også en udpræget servicemindedhed, som vores kunder får gavn af: Med vores store rådgivningskompetence søger vi altid efter optimale løsninger.

Vores produktportefølje


Vi stiller de højeste krav til ethvert af vores produkter. Nem betjening & anvendelse og den største mulige værdi for brugerne. Kvalitet er hos os et centralt emne. Ved at overholde standarder og kvalificerede produktionsprocesser iht. UL E-337915, DIN EN ISO 9001:2015 samt ISO 14001:2005 garanterer vi kvalitet på højeste niveau.

Vores produktion

I Tyskland er EFB-Elektronik repræsenteret med de to produktionssteder i Bielefeld og Sonneberg. Netop den afbalancerede blanding af moderne teknologi og præcist håndværk sørger for, at produkterne opfylder kundernes høje kvalitetskrav. Ekspertisen ligger især i hurtigheden og fleksibiliteten.

Virksomhedsfilm


Afdelinger


Kontakt os!

Hvordan kan vi kontakte dig?
Understøttede filer: Billeder eller dokumenter

Felter markeret med (*) er påkrævet.

Hvordan kan vi kontakte dig?
Lütfen seç
Understøttede filer: Billeder eller dokumenter

Felter markeret med (*) er påkrævet.


News - Neues von EFB-Elektronik

Jetzt entdecken

Karriere bei EFB-Elektronik

Mehr erfahren

Bild von Arbeitnehmern - EFB Elektronik

Presse- Unsere Pressemitteilungen

Hier lesen