FTTx – med fiberoptik til den hurtigste forbindelse


FTTx, ”Fiber to the x”, beskriver den fiberoptiske forbindelse fra udgangspunkt frem til en central fordeling eller direkte ind i bygningen, op til routeren eller endda til skrivebordet. EFB-Elektronik tilbyder dig komponenter samt rådgivning og omfattende løsninger til at opsætte dit FTTx-netværk.


FTTx netværksarkitekturer: FTTH, FTTB, FTTD & FTTC

Der skelnes mellem er fire forskellige typer FTTx-installationstyper:
Grafik wie Fasern bis zum Haus verlegt werden - EFB Elektronik

FTTH
(Fiber to the Home)

Fiberoptiske ledninger til routeren i lejligheden, huset eller virksomheden.

FTTB
(Fiber to the Building)

Fiberoptisk tilslutning til en fordeler i kælderen. Typisk i flerfamiliehuse hvor det sidste led, inde i bygningen, er baseret på et eksisterende kobberkabel (Coax el. Twisted pair).

FTTD
(Fiber to the Desk)

Komplet tilslutning med fiberoptiske kabler direkte til arbejdspladsen. Oftest direkte fiber til PC’s netværkskort.

FTTC
(Fiber to the Cabinet / Curb)

Også kendt som VDSL: Det fiberoptiske netværk strækker sig til den offentlige distribution i et vejskab. Derfra overføres data via det eksisterende kobbernet (Coax eller twisted pair).
Jo tættere det fiberoptiske netværk er på slutbrugeren, jo højere kan transmissionshastigheden være. Der må dog også forventes tilsvarende højere indsats og omkostninger ved fremføring af fiber på hele strækningen. FTTH tilbyder et særligt godt forhold mellem højhastighedsinternet og brugen af ressourcer og er derfor en populær mulighed for udvidelse.

FTTH: Fiberoptik til hjemmet eller erhvervsejendommen

FTTH (Fiber to the Home) er kabelføring af fiberoptik ind i bygningen, hvor installationen af fiberoptik ender ved abonnentlinjen. Eksempelvis tjener EN 50700 som grundlag for implementering af udvidelsen af FTTH-netværket. FTTx-programmet fra EFB-Elektronik tilbyder et udvalg af FTTH produkter som: Fiberoptiske kabler, tilslutningsmuffer, små distributionsbokse, installationstilbehør og CPE bokse til succesfuld implementering af lokale FTTH-løsninger.
Grafik Verlauf von Glasfaser - EFB ElektronikSammen mod succes: EFB-Elektroniks FTTx-rådgivning

Vores omfattende service inkluderer support gennem hele projektets forløb. Hermed sættes der, især i FTTH-nettet, fokus på forbindelserne fra gadeskabet ind i bygningen (NE3 til NE5). Ved FTTx-planlægningen hjælper vi dig ikke kun med de rigtige komponenter, men leverer også de dertilhørende udbudstekster. Vores erfarne fagingeniører rådgiver dig om hele dit FTTx-projekt på forespørgsel. Vi videregiver også vores ekspertise til dig og dit team med vores fiberoptik-kurser og gratis online-kurser om netværksteknik. Sammen realiserer vi FTTx-forbindelsen ud fra dine formål og behov.

FTTx-systemer og løsninger: fra gadeskabet ind i bygningen

Beispiel Verkabelung im Haus - EFB Elektronik

Til FTTx-netværk fra gadeskabet tilbyder vi komplette systemløsninger og trækker på vores mange års erfaring som leverandør til specialister. Det betyder, at der er et mangfoldigt udvalg af komponenter til hus-forbindelsen (udendørs) med IP-beskyttelsesklasse IP65 i forskellige størrelser og antal porte.

Til installation i bygningen og netværksafslutningen tilbyder vi dertil egnede produkter med beskyttelsesklasse IP20. Komponenter for udvidelse af eksisterende installationer, blev integreret i porteføljen ved hjælp af DIN-skinnesystemer. Ydermere er de forud-bestykkede bokse og adaptere udstyret med klasse ITU-T G.657.A2-fibre. De installationskabler, der tilbydes specifikt til FTTx-området, overholder alle ITU-T G.657.A2-standarden og er klassificeret til indendørs brug i overensstemmelse med Byggevareforordningen i Euro-brandklasserne.

Få rådgivning nu

Hvordan kan vi kontakte dig?
Understøttede filer: Billeder eller dokumenter

Felter markeret med (*) er påkrævet.

Hvordan kan vi kontakte dig?
Lütfen seç
Understøttede filer: Billeder eller dokumenter

Felter markeret med (*) er påkrævet.