Mærkevare til din IT-Kabel infrastruktur

Opdag vores omfattende udvalg af mærkevare. Vores eget mærke
INFRALAN® omfatter skærmede og u-skærmede kabelsystemer med enestående kvalitet i hele Europa, til sikring af fejlfrie & hurtige kommunikationsveje. Kombineret med en 25-årig systemgaranti, drager kunderne fordel af en høj investeringsbeskyttelse.
Derudover tilbyder vi som eksklusiv distributionspartner for mærkerne TECHLY® og KAPTUR® succesfulde mærkevarer til multimedieapplikationer samt scannings- og identifikationsteknologi. Få mere at vide om vores alsidige sortiment af høj kvalitet, eller få rådgivning af din EFB kontaktperson.

Vores eget mærke:
INFRALAN® SYSTEMLØSNINGER MED MERVÆRDI


Kaptur Scan-løsninger til nem dataindsamling

Som eneforhandler i D-A-CH-regionen tilbyder EFB-Elektronik førsteklasses læserenheder til 1D- og 2D-stregkoder af mærket KAPTUR© til identifikation og dataindsamling.

Få mere at vide om Kaptur©

TECHLY® - Det moderne IT-Brand

TECHLY® står for innovative produkter, der forbinder mennesker, driver forretninger og forbedrer vores "way of life". Produkternes kvalitet ligger i den nemme brug og i oprettelsen af en smart og mere miljøvenlig omgivelse.

Få mere at vide om TECHLY®

Andre mærker i EFB-porteføljen

Med vores omfattende produktportefølje tilbyder vi dig det bedste udvalg, så du kan finde løsninger, der opfylder dine behov.

Flere mærkeprodukter