Mærkevare til din IT-Kabel infrastruktur

Opdag vores omfattende udvalg af mærkevare. Vores eget mærke
INFRALAN® omfatter skærmede og u-skærmede kabelsystemer med enestående kvalitet i hele Europa, til sikring af fejlfrie & hurtige kommunikationsveje. Kombineret med en 25-årig systemgaranti, drager kunderne fordel af en høj investeringsbeskyttelse.
Derudover tilbyder vi som eksklusiv distributionspartner for mærkerne TECHLY® og KAPTUR® succesfulde mærkevarer til multimedieapplikationer samt scannings- og identifikationsteknologi. Få mere at vide om vores alsidige sortiment af høj kvalitet, eller få rådgivning af din EFB kontaktperson.
Nahaufnahme Händeschütteln

Vores eget mærke:
INFRALAN® SYSTEMLØSNINGER MED MERVÆRDI


X-Rack: 360 grad albuerum

X-Rack by EFB-Elektronik Logo
X-Rack er den nemme løsning. Bogstaveligt talt. Det dybde justerbare vægkabinet til kabling af netværkskomponenter både strømliner og forenkler hele processen bag datainstallation, så du kan klare jobbet på den halve tid og uden sved på panden.

Kaptur Scanner

Kaptur Scan-løsninger til nem dataindsamling

Som eneforhandler i D-A-CH-regionen tilbyder EFB-Elektronik førsteklasses læserenheder til 1D- og 2D-stregkoder af mærket KAPTUR© til identifikation og dataindsamling.

Få mere at vide om Kaptur©

TECHLY® - Det moderne IT-Brand

TECHLY® står for innovative produkter, der forbinder mennesker, driver forretninger og forbedrer vores "way of life". Produkternes kvalitet ligger i den nemme brug og i oprettelsen af en smart og mere miljøvenlig omgivelse.

Få mere at vide om TECHLY®
Techly Produkte auf grauem Hintergrund

Fünf Hände halten jeweils ein Puzzleteil in die Höhe

Andre mærker i EFB-porteføljen

Med vores omfattende produktportefølje tilbyder vi dig det bedste udvalg, så du kan finde løsninger, der opfylder dine behov.

Flere mærkeprodukter